Fons Vermaas Natuurgeneeskunde

Druppels
van Fons

Over Fons Vermaas

fons-vermaas_2016

Als natuurgeneeskundig therapeut begeleid ik sinds 2004 mensen met psychische of fysieke klachten. Ik werk volgens de natuurgeneeskundige therapie van Dietmar Krämer. Dit is een een zuiver natuurlijke geneeswijze die uitgaat van de helende werking van bloesems, oliën, edelstenen, klanken en kleuren.

 

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt ontdekte ik mijn levensdoel: het helpen en begeleiden van mensen op zoek naar genezing en geluk. Ik verdiepte me in Reiki, de oosterse therapie die lichaam, geest en ziel als een geheel ziet. In 1997 ben ik ingewijd tot Reiki Master. In 2000 ontdekte ik de helende werking van de Bach Bloesems. Toen ik voor het eerst de Bach Bloesem Wild Oat innam, werd mij de richting om met Bach te gaan werken duidelijk. Nadat ik mij hierin verder had verdiept kwam ik terecht bij de Dieter Krämer-therapie. De logica en structuur hiervan spraken mij bijzonder aan. Het is mij als therapeut een genoegen om volgens de uitgebalanceerde en systematische methodiek van Krämer te werken en aantoonbare resultaten te behalen.

 

In 2004 heb ik de opleiding in de Methode Dietmar Krämer afgerond. Ik ben opgeleid door Dietmar Krämer zelf, Hagen Heimann en door Madeleine Meuwessen die de opleiding in Nederland verzorgt. Sinds 2004 ben ik erkend C.I.N.T. therapeut (www.cint.nl). Ik heb mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk in Capelle aan den IJssel en help met plezier en succes mensen die een beter leven willen. Lees hier over de ervaringen van enkelen van hen.

 

In het artikel ‘Stop een bloesem in je genezing’ lees je meer over mijn natuurgeneeskundige praktijk.