Fons Vermaas Natuurgeneeskunde

Druppels
van Fons

Ervaringen

Lees hier meer over de ervaringen van cliënten van Fons Vermaas (omwille van de privacy zijn hun namen veranderd):
 

Jouw hulp aan mij is onbetaalbaar gebleken, mijn knieën doen bijna helemaal geen pijn meer, hier en daar een kraakje, stelt niks voor, vergeleken met wat het was. Ik begrijp er niets van, ik heb artritis. Ruim 25 jaar geleden is de artritis er heel langzaam ingeslopen en zijn mijn beide knieën stijf en vooral pijnlijk geworden. Ontstekingsremmers en cold-packs hielpen niet echt. Met hulp van het gesprek, de bloesemremedies en de door jou opgegeven oefeningen is er direct al veel veranderd. Ook voel ik mijn energie als het ware steviger om me heen en kan nog steeds weer beter “luisteren” naar wat er zich aandient in mijn leven. Zo geweldig Fons, ik ben zo blij en dankbaar. Je bent een miracle worker. Dank, dank, dank. Ik kan het eigenlijk niet uitleggen wat een enorm verschil dit in mijn leven maakt. Ik voel me stabieler, dat komt er ook nog eens bij…. All blessings on your head and heart.

Roos

 

Werkstress en perfectionisme hebben mij jaren zoveel spanning gegeven dat ik de weekeinden meestal met migraine doorbracht. Na de therapie van Fons ontwaak ik werkelijk elke zaterdagochtend zonder migraine, ook al heb ik een drukke en stressvolle werkweek achter de rug. Na jaren van tobben is het dus toch echt goed gekomen. Deze therapie werkt op niveaus die je met “praten over” nooit kan bereiken. Ook van andere klachten zoals lage rugpijn en pijnlijke steken in mijn ogen ben ik verlost. De gestructureerde aanpak en het zorgvuldig werken van Fons hebben diepe indruk op mij gemaakt en ben heel dankbaar voor wat het mij heeft gebracht.

Johanna

 

Mijn moeder, een goedmoedige vrouw van 94 jaar, zit de hele dag te borduren want dat is haar lust en haar leven. Ze zit dus vaak in eenzelfde houding en is weinig mobiel geraakt door de jaren heen en loopt met een rollator. Maar op een dag zat ze in haar stoel en kon ze haar lichaam bijna niet meer bewegen, met pijn in haar onderrug. In aanwezigheid van Fons, die haar heeft behandeld door middel van energiewerk met zijn handen, is de energie weer gaan stromen en kon ze weer bewegen. Op advies van Fons heeft ze gedurende 1 maand bloesemdruppels ontvangen om de fixatie van het lang in een bepaalde houding zitten losser te maken. Ze heeft er inderdaad geen last meer van gehad.
Aansluitend kwam ik als dochter met de vraag of Fons nog iets kon doen voor haar, ze heeft een vorm van alzheimer. Mijn moeder is zeer vergeetachtig, kan niet ordenen, weet niet meer wat voor dag het is en was de laatste tijd nogal lusteloos. Ze leek vaak in haar eigen gedachtenwereld te zitten. Vooral als zij ’s nachts wakker was leefde zij tussen 2 werelden, te weten hier op aarde en het hiernamaals, vertelde zij mij. Ze heeft nu wederom 1 maand bloesemdruppels gebruikt en is wonderbaarlijk opgeknapt. Ze is actiever, meer aanwezig en zeer opgewekt en leeft meer in het hier en nu. En dat voor iemand van haar leeftijd. We zijn Fons dankbaar voor zijn hulp en advies.

Els, dochter van mw. Janssen

 

Ik kwam bij Fons omdat ik na het beëindigen van een relatie fysiek, mentaal en emotioneel nogal stuk zat. Zijn aanpak met bach-bloesemremedies, chakra-behandelingen en accupressuur hebben mij geholpen mijn processen te doorleven, te doorvoelen en meer inzicht te geven op mijn onderliggende patronen. Ik heb gemerkt dat Fons een heldere blik kan werpen op deze patronen en weet wat daarvoor aan te reiken. Het lamme gevoel in mijn linkerschouder en -arm is verdwenen, de pijn in mijn borst heb ik niet meer. Ik had toen ook geen reuk meer, maar dat is volledig hersteld. De therapieën hebben mij goed verder geholpen. Dankjewel.

Louise

 

Toen ik 13 jaar was is een vriendje van mij overleden.
Ik kon dit niet verwerken. Al mijn spieren gingen zich verkrampen. Door de behandelingen van Fons komen mijn spieren beetje bij beetje weer losser en kan ik mijn verdriet verwerken. Ik kom ook dichter bij mezelf te staan, waardoor ik veel minder moeite heb met moeilijke gebeurtenissen.

Anne

 

Twee jaar geleden kwam ik erachter, dat het duffe watachtige gevoel dat ik elke ochtend in mijn hoofd had wel erg lang aanhield. Ik had ook het gevoel dat ik ’s ochtends iets boven de grond zweefde alsof ik over een laagje grondmist wandelde. Na een paar uur en een paar kopjes koffie trok de mist in mijn hoofd op. Niet een probleem om mee naar de huisarts te gaan, maar wel lastig voor mijn functioneren. Toevalligerwijze (wat is toeval?) kwam ik bij Fons Vermaas terecht. Systematisch zijn al mijn kwalen en kwaaltjes aangepakt en ik voel mij nu energieker, aardser, vrolijker en zelfverzekerder en zit beter in mijn vel. De therapie werkt zowel op het fysieke gestel als op het mentale vlak. Ik ben zeer dankbaar voor deze kans.

Anna

 

Jarenlang heb ik veel moeite gehad met directe collega’s in mijn werk. Ik was altijd als een solist werkend, maar door de behandelingen van Fons voelde ik mij meer met mijn collega’s vertrouwd. Minder angstig werd ik en later voelde ik me als een vis in het water. De behandelingen laten mij voelen door de angst en twijfel heen te gaan. Ik voel nu meer mijn lichaam in plaats vanuit mijn verstand te leven. Door mijn stramme knieën kon ik heel moeilijk mijn knieën buigen en weer vanuit hurkstand opstaan, maar dat is wonderwel heel soepel geworden. Het enorme lichamelijke zweten is ook niet meer. Ik voel mij meer mens.

Robert

 

Fons is een eerlijke en betrouwbare therapeut die rechtdoorzee is. Hij laat zich niet om de tuin leiden en weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Voor mensen die echt aan zichzelf willen werken een aanrader. Ik ben blij dat ik van mijn chronische rugklachten af ben.

Wim